TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, çıktığı köy gezilerinde köy halkının gösterdiği yoğun ilgi ve alakayla büyük moral buluyor.

Her zaman vatandaşlarla bir arada olup dertleriyle hem hal olan Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Ürgüp, Derinkuyu ve Acıgöl köylerinden sonra bugünde Kozaklı ilçesine bağlı Akpınar Köyünü ziyaret etti.

Akpınar köyünde kendilerini bağrına basan vatandaşlara teşekkürlerini ifade eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; 'Görüştüğümüz, gönüllerine dokunduğumuz her kardeşimizin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'ye dönük muhabbet ifadeleri ve gerek hükümet ve gerekse yerel hizmetlere ilişkin beğenileri huzur katsayımızı artırıyor. Hemşehrilerimizin kucaklayan, sahiplenen yaklaşımlarına minnettarız.' dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Kozaklı/Akpınar Köyümüzdeyiz. Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, milletimiz için gece gündüz demeden memleketimiz ve ülkemiz için hizmetkârız. 

Hiç şüpheniz olmasın biz esnafımızıda, işçimizide, çiftçimizide, gencimizide, büyüklerimizide arıyor, soruyor dertleriyle dertleniyor sevinçlerine ortak oluyoruz. Onlarda istedikleri zaman bize ulaşıyor. Allaha hamd olsun Biz her zaman halkın yanında olan bir partiyiz ki onlarda hep bizim yanımızda.

Muhtarımıza ve Akpınarlı hemşerilerimize teveccühleri için teşekkür ediyoruz; AK PARTİ milletimizin partisidir. Milletimiz ve devletimiz için çalışmaya devam edeceğiz, kazanan Nevşehir ve Güçlü Türkiye olacak." dedi.

Vekilim biz sizden razıyız Allah’ta razı olsun ...

Akpınar Köyü Muhtarı Minnet Abdioğlu ; "Sayın Mustafa Açıkgöz Milletvekilim Dur durak yok bizler için çalışıyorsunuz, köyüm adına size çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. Biz sizden çok memnunuz vekilim. Bir Alo dediğimizde gece gündüz demeden 24 saat bir vekil emrimizde. Bunu bilmek bile yeter bize. Gece 12.00, 01.00'de aradığımızda kendisine hemen ulaşabiliyoruz yada sonrasında hemen bize geri dönüyor. Önemli olan bize dönmesi. Allah razı olsun vekilim sizden...  Bizde her zaman yanınızdayız." sözleriyle teşekkürlerini ifade etti.

“BİZ SİZDEN MEMNUNUZ, ALLAH DA SİZDEN RAZI OLSUN”

AK Parti Kozaklı İlçe Başkanı Orhan Uçar'ın da eşlik ettiği ziyarette vatandaşlar ise, gerçekleştirilen ziyaretin kendileri için çok değerli olduğunu Nevşehir Milletvekili Açıkgöz'ün dağ taş demeden halk ile birlikte olduğunu dertlerini dinlediğini ve çözüm için girişimde bulunduğunu belirterek kendisine teşekkür etti.