CHP Uçhisar Belediye Başkan Adayı Bünyamin Şabap, 31 Mart yerel seçimlerinde İyi Parti Uçhisar Belediye Başkan adayı Mehmet Türke'ye destek vereceğini açıkladı.

CHP Uçhisar Belediye Başkan Adayı Bünyamin Şabap, adaylığından geri çekilme kararı aldı.

"ADAYLIK BENİM ŞAHSİ MESELEM OLAMAZ"

FİB Haber Merkezini ziyaret eden CHP Uçhisar adayı Şabap yaptığı açıklamasında, "Adaylık benim şahsi meselem olamaz. Meselemiz, memleket meselesidir. Bizim için önce Uçhisar kasabamızın geleceği ve menfaatleri gelir. Bu bağlamda yaptığımız istişareler sonrasında 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Uçhisar kasabamızın geleceği için, İYİ Parti Uçhisar Belediye Başkan adayı Sayın Mehmet Türke'ye tam destek vereceğimizi belirtmek istiyorum. Uçhisar'ımıza hayırlı olsun." dedi.

"İYİ PARTİ ADAYI TÜRKE DESTEKLENECEK"

Bu vesile ile Uçhisar Belediyesi Başkan adaylığım açıklandığı günden bu yana, parti örgütümüzün her kademesindeki mücadele arkadaşlarım başta olmak üzere, bana kucak açan, sahip çıkan tüm hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyor, 31 Mart seçimlerinde İYİ Parti Belediye Başkan adayı Sayın Mehmet Türke'nin saflarında yer alacağımızın bilinmesini istiyorum. Uçhisar'ı seven, Uçhisar'ımızın istikbalini düşünen tüm hemşehrilerimide bu çatı altında yer almaya davet ediyorum." dedi. 

UÇHİSAR'DA HERŞEY İYİ OLACAK

İYİ Parti Uçhisar Belediye Başkan adayı Mehmet Türke'de yaptığı açıklamasında; "Bizim için önce "Memleket" ve "Söz konusu Uçhisar'sa gerisi teferruattır." düşüncesi ile çıktığımız bu yolda, bizlere inanan, güvenen ve destek veren tüm Uçhisarlı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Bu bağlamda bugün aldığı tarihi bir kararla Uçhisar'ın geleceğini ve menfaatlerini hiçbir şeye değişmem diyerek bugün adaylıktan çekildiğini ve bizlere destek vereceğini açıklayan Sayın Bünyamin Şabap'a da kamuoyu huzurunda sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Herşey Uçhisar için... Uçhisar'da herşey İYİ olacak" ifadelerinde bulundu.