NTSO Başkanı M.Arif Parmaksız, NTB Başkanı İbrahim Salaş ve Ürgüp TSO Başkanı Ahmet Aydın TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki Alman heyetini, Kapadokya'da ağırladı.

Alman Sanayi ve Ticaret Odaları Birliği (DIHK) Başkanı Peter Adrian ve beraberindeki DIHK CEO’su Dr. Martin Wansleben, AHK Türkiye Genel Sekreteri Dr. Thilo Pahl ve DIHK Direktörü Elisabeth Strahl, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun evsahipliğinde Kapadokya'yı gezdiler.

Alman Ticaret Odaları Birliği Heyeti Kapadokya'ya Hayran Kaldı...

Kapadokya bölgesinin tarihi ve turistik merkezlerini gezen Alman Ticaret Odaları Birliği Heyeti, peribacalarına hayran kaldılar. Avrupalı iş insanlarına Kapadokya'yı mutlaka gelmeleri ve görmeleri için çağrıda bulunan DIHK Başkanı Peter Adrian, "Buralar herşeyiyle mükemmel bir coğrafya. İnsanları mükemmel. Yoğun geçen çalışma hayatından fırsat bularak stres atmak isteyen iş insanları için nezih ortamı tarihi doğası ile bulunmaz bir yer." dedi.

NTSO Başkanı M.Arif Parmaksız yaptığı açıklamasında; "TOBB'un misafiri olarak ülkemizi ziyaret eden Alman Ticaret Odaları Birliği Başkanı Peter Adrian, CEO'su Dr. Martin Wansleben ile beraberindeki heyet ve TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarciklioglu’nu Nevşehir'de ağırlamaktan memnuniyet duyduk." dedi.

Kapadokya gezilerinin sonunda Ürgüp üç güzellerde birlikte hatıra fotoğrafı çekinen heyet daha sonra Nevşehir'den ayrıldı.