Survivor Tv8 ekranlarında “Acun Medya” tarafından hazırlanan Türkiye 'nin en çok izlenen en heyecanlı yarışma programı Survivor Türkiye - Gönüllüler takımında yarışan Nevşehir Ürgüplü hemşehrimiz İlayda Şeker oldukça iddialı...

Nevşehirlilerin büyük bir heyecanla takip edip gönülden destek verdiği Ürgüplü hemşehrimiz İlayda Şeker'e yarışmada başarılar diliyoruz.

Yarışmayı ilgiyle takip eden KAPTİD Başkanı Yakup Dinler sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında; "Nevşehir Ürgüplü hemşehrimiz İlayda Şeker'i Survivor Türkiye - Gönüllüler takımının insülinini arttırdığı için tebrik ederim. Kendisini sonuna kadar destekliyoruz." dedi.

#Survivor2021 #ilaydaşeker

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor, birbirinden ünlü yeni yarışmacılarıyla izleyicilerin karşısına çıkmak için gün sayıyor. Bu yıl Gönüllüler takımında 2012 Ürgüp Lisesi mezunu Nevşehir Ürgüplü İlayda Şeker'de yarışacak.

Survivor 2021 gönüllüler takımı yarışmacıları arasında yer alan isimlerden biri de İlayda Şeker oldu. 26 yaşında olan İlayda Şeker, Survivor 2021’in iddialı isimleri arasında yer alıyor.

İlayda Şeker kimdir? 

İlayda Şeker Survivor 2021 Gönüllüler kadrosunda yer almaktadır. İlayda Şeker, 1994 Ürgüp doğumlu. İlayda Şeker nereli sorusunun yanıtı ise Nevşehir olmaktadır. 18 yaşına kadar Nevşehir Ürgüp'de yaşayan İlayda Şeker, 2012  yılında Ürgüp Lisesi'ni bitirdikten sonra üniversite için Sakarya'ya gelmiştir. Okulunu bitirdikten sonra İstanbul'da dedesiyle yaşayan İlayda Şeker şu anda çalışmamaktadır.

YİNE DOMİNİK CUMHURİYETİ'NDE 

9 Ocak 2021 tarihinde başlayan ve Acun Ilıcalı tarafından sunulan TV yarışma programı. Program aynı şekilde ve aynı yerde yani Dominik Cumhuriyeti'nde düzenleniyor.

Yarışmadaki format Survivor Ünlüler - Gönüllüler şeklinde ...

 TV 8 EKRANLARINDA...

İsmail Balaban, Melis Sezer, Çağrı Atakan, Meryem Kasap, Hayrettin, Barış Özbek, Merve Aydın, Batuhan Karacakaya, Öykü Çelik ve Cemal Hünal yarışmacılar olarak yer alıyor. Yarışma, 9 Ocak Cumartesi akşamı saat 20:00'da TV8 ekranlarında başladı.

YİNE ÜNLÜ İSİMLER YARIŞIYOR

Birbirinden ünlü isimlerin yarıştığı Survivor 2021'de, Baş pehlivan İsmail Balaban, milli tenisçi Melis Sezer, oyuncu Çağrı Atakan, milli atlet Meryem Kasap, oyuncu ve komedyen Hayrettin, eski Galatasaraylı futbolcu Barış Özbek, milli basketbolcu Merve Aydın, oyuncu Batuhan Karacakaya, oyuncu Öykü Çelik ve oyuncu Cemal Hünal Survivor 2021'de Ünlüler Takımı'nda yarışan isimler olacak.