Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Lincoln Henrique Oliveira dos Santos, Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde tatil yapıyor.

Fenerbahçe'nin sezon başında Portekiz ekibi Santa Clara'dan transfer ettiği Brezilyalı futbolcu Lincoln Henrique, büyüleyici bir güzelliğe sahip olan peri bacaları mazarasında bol bol fotoğraf çektirip tatilin keyfini çıkarıyor.

Liglerin yaklaşık 1.5 ay Dünya Kupası arasına girmesi üzerine eşi ile birlikte Kapadokya'ya gelen Fenerbahçeli Lincoln Henrique sosyal medya hesabından: " Türkiye gerçekten her şeyiyle harika bir ülke. Dünya Kupası arasında bu ülkenin kültürel zenginliklerini, dünyada eşi benzeri olmayan yerlerini görmek için ailemle beraber Kapadokya'dayız. Burası herkesin ziyaret etmesi gereken bir yer. " dedi.

Fenerbahçeli Lincoln Henrique Kapadokya'da çömlek yaptı

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Lincoln Henrique eşi ile birlikte geldiği Kapadokya'da Avanos ilçesi, Göreme Beldesi, Zelve Vadisi ve Aşk Vadisi'ni gezdi, çömlek yaptı, At turuna katıldı. Kapadokya'da kendisini tanıyan futbolseverlerle fotoğraf da çektirdi.