Nevşehir'in Gülşehir ilçesi Karacaşar Mahallesinde yapımı tamamlanan sıcak asfalt yol düzenlenen törenle hizmete açıldı. 

Düzenlenen açılış törenine, AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftci, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ramazan Çiftçi, AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Erkan Çiftçi, İş Adamı Halis Uluer, İl genel meclis üyeleri, mahalle muhtarı ve Karacaşarlı çok sayıda vatandaş katıldı.

Törenin açılışında konuşan Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftci, 31 Mart tarihinde gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde hemşehrilerine  söz verdiği sözleri yerine getirmek için büyük çaba gösterdiğini ve gerek İl Başkanı, gerek AK Parti Milletvekillerinin de desteği ile kısa sürede ilçelerine önemli hizmetler kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Başkan Çiftci, Gülşehir ilçemizin Karacaşar, olsun, Tuzköy olsun tüm mahallelerine yatırım ve hizmetlerimiz ile halkımızın yüzlerini güldürmeye devam edeceğiz" dedi.

Açılış töreninde konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Gülşehir-Karacaşar yolu asfalt çalışması tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine açtık. Hayırlı olsun. AK hizmetlerle, AK Belediyecilikle kazanan Gülşehir oldu; olmaya da devam edecek. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yolumuz da bir, gayretimiz de bir Sevdamız Nevşehir" dedi. Milletvekili Açıkgöz'ün konuşmasını izlemek için TIKLAYINIZ!

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de konuşmasında; " 31 Mart öncesi Gülşehir'e seçim çalışmaları için geldiklerinde, AK Parti ile Fatih Çiftci  başkanımızın neler yapabileceğini ve neleri başaracağını sizlerle bu kürsüden paylaşmıştık. Hatırlarsanız Karacaşar'a sıcak asfalt konusunda Başkanım sizlere taahhütlerde bulunmuştu. Aradan geçen çok kısa bir zaman süreci içerisinde 5,5 km'lik sıcak asfalt yolumuzu tamamlayarak bugün hizmetlerinize  sunuyor olmanın büyük mutluluğunu yaşıyoruz. Buradan öncelikle Başkanımıma ve Özel İdare personellerine teşekkür ediyorum. Bizlerde destek vermek süretiyle sizlerin her türlü ihtiyaçlarını bundan sonrada çözmeye yine söz veriyoruz.  Türkiye'de belediyecilik 1994 yılında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde başlamıştır. Dolayısı ile Belediyeciliğin ne olduğunu AK Parti teşkilatları çok iyi biliyor. İşte onun için sizler bu güzellikleri yaşıyorsunuz o yüzden bu hizmetler geliyor... Sizlerden de tek isteğimiz bundan 5 Yıl sonra şunu söylemenizi istirham ediyorum. Bu insanlar bize seçim sürecinde söz verdi çok kısa sürede asfaltımızı yaptı, değirmen sorunumuzu çözdü, Düğün salonumuzu yaptı ama bunu unutmayalım. Başkanımıza, partimize ve ümmetin lideri Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkalım. Desteklerimizle birlikte onun başını tüm dünya karşısında hep dik tutalım. Sözlerimi fazla uzatmak istemiyorum güneşin altında sizleri yormamak adına hizmete giren yolumuz Karacaşar halkına hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Konuşmaların ardından Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftci, tarafından ilçeye gerçekleştirilen yatırımlara katkılarından dolayı AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ile İl Özel İdaresi ve İl Genel Meclisi yöneticilerine plaket verildi.
Ardından yapılan dua ile birlikte Karacaşar sıcak asfalt yolunun açılış kurdelesi kesilerek hizmete açıldı.

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde Karacaşar Mahallesi yolu sıcak asfalt dökümü ve yol çizgilerinin çekilmesinin ardından trafiğe açıldı. 

17 Haziran 2019 tarihinde ihalesi yapılarak ihaleden 10 gün sonra yüklenici firmaya iş teslimi yapılan Gülşehir Karacaşar Mahalle yolu sıcak asfalt çalışmaları 2 ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak hizmet vermeye başladı.

Asfalt yolun hizmete girmesi ile birlikte mahalle sakinlerine ve araç sahiplerine daha rahat bir ulaşım imkânı sağlanacağını dile getiren Karacaşarlılar ise, Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi başta olmakla beraber Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Milletvekiller Mustafa Açıkgöz ile Yücel Menekşe, Özel İdare Genel Sekreteri Ramazan Çiftçi ve emeği geçenlere çok teşekkür ettiklerini bildirdiler.