Türk efsanesi  2000 model Tofaş Doğan marka otomobil Hollanda yollarında ortaya çıktı!

Nevşehir'de ikamet eden 3 genç şimdiye kadar hiç yapılmamış bir işe koyuldular. Neşet Kardeşseven, Mehmet Sertkaya ve Süleyman Sertkaya isimli Tofaş Doğan marka araç tutkunu üç kafadar arkadaş Nevşehir merkezden 06.04.2021 tarihinde sabah saat: 10.15 ilk marşa basıp Tofaş Doğan markalı araçla Hollanda yollarına düştüler. 

Gitmez diyenlere kapak olsun...

Amaçları ise Türk gençlerinin ve Türkiye'nin efsanesi olan tofaş marka aracı gurbette Hollanda sokaklarında trafikte kullanmak olarak açıklayan Nevşehirli gençler, 45 saatlik yolculuğun ardından bu sabah saatlerinde ulaştıkları Hollanda'da 50 ABR 936 plakalı 2000 model Tofaş Doğan marka araçlarıyla Rotterdam sokaklarında gezmeye başladılar.

Doğan tutkusu sınırları aştı ve Hollanda'ya taşındı... Hollanda sokaklarında Türk efsanesi Doğan'ı görenler gözlerine inanamıyor...

Araç sahibi Neşet Kardeşseven ve beraberinde Şoför Mehmet Sertkaya büyük bir hayalimizi gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. "Gitmez diyenlere kapak olsun" dediler.

Nevşehirli Doğan marka araç tutkunu genç 3 kafadar arkadaşlar, Hollanda'dan Nevşehir'e selam ve sevgilerini yollarken, daha ilk günümüzde gurbetçilerimiz, hem Doğan marka araç hemde 50 plakayı görünce çok şaşırdılar açıklaması yaptılar.