Premier Lig ekibi Manchester City'de forma giyen Türk asıllı Alman yıldız İlkay Gündoğan, eşi Sara Arfaoui ile birlikte geldiği Kapadokya'da balona bindi.

Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı, peribacalarının yoğunlukta bulunduğu Göreme beldesinde sabahın erken saatlerinde sıcak hava balonu ile gökyüzünden keşif turuna çıkan Gündoğan çifti, Kapadokya'yı gökyüzünden izledi. Kapadokya'yı gökyüzünden yaklaşık birbuçuk saat boyunca balonla gezen İlkay Gündoğan ve eşi Sara Arfaoui'nın bölgenin muhteşem coğrafyasında moral depoladığı gözlendi.
 

Tatilini Kapadokya’da geçiren Manchester City’nin yıldızı İlkay Gündoğan: “Kapadokya rüyalarımızı süslüyordu. Burası gerçekten çok fantastik bir yer. Bu coğrafyayı balonla keşfetmek ise harika bir duygu. Rüya gibi bir tatil geçirdiğimiz Kapadokya'ya eşim ve ben bayıldık. Herkesin Kapadokya'yı görmesini ve mutlaka balona binmesini tavsiye ederim.” dedi.

Tatil için geldiği Kapadokya'da stres atan İlkay Gündoğan, Nevşehir'in Ürgüp ve Avanos ilçesiyle, Uçhisar, Göreme, Zelve Vadisi ve Aşk Vadisi’ni gezdi.

İlkay Gündoğan Kimdir?

Türk asıllı Alman millî futbolcudur. Orta saha oyuncusu olan Gündoğan, Manchester City takımında forma giymektedir. Balıkesir'in Dursunbey ilçesinden Almanya'nın Gelsenkirchen kentine işçi olarak göç eden bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Türk Millî voleybolcu Naz Aydemir ile kuzendir.