İYİ Parti Nevşehir Kurucu İl Başkanlığına atanan Ali Karaaslan için parti binasında devir teslim töreni gerçekleştirildi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından Nevşehir İl Başkanlığına atanan Ali Karaaslan, görevi İl Başkanı Tuncay Karataş'dan devraldı.

Törende konuşan eski İl Başkanı Tuncay Karataş 5 Ekim 2018 yılından beri görevde olduğunu belirterek, "Yoğun işlerim nedeniyle malumunuz geçtiğimiz günlerde il Başkanlığı görevini bırakmıştım. Genel Merkez bir tasarruf yaptı. Tasarruf gereğincede yeni bir il başkanı tekrar kurucu olarak atandı. Ali Karaaslan Bey ile devir teslimimizi yerine getirdik. Başarılar diliyorum kendisine Her zaman partimizin arkasındayız. Onlarla birlikte olacağız. Partimizin neferi olarak daima koşacağız" dedi.

İYİ Parti Nevşehir Kurucu İl Başkanlığına atanan Ali Karaaslan ise, "Genel Başkanımız Meral Akşener'in talimatı ve olurları ile bizlere Nevşehir İl Teşkilatını yeniden yapılandırma kurucu başkanlığı görevini takdim ettiler. Bu görevleri bana tevdi eden başta Genel Baskanım Meral Akşener Hanımefendiye, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Baskan Yardımcısı Koray Aydın Beyfendiye ve yürütme kurulu üyesi Milletvekillerimize güvenlerinden dolayı şükranlarımı sunarım. Bundan sonra Nevşehir'i kucaklayacak, birlik ve beraberliği yakalayacak bir yönetim oluşturarak partimizi Türkiye'de olduğu gibi Nevşehir'de de daha iyi yerlere götürmek için mücadele edeceğiz. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.