Geçtiğimiz günlerde cinsiyetçi ifadeleri ile gündeme gelen İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ömer Ay, görevinden istifa etmesinin ardından, Nevşehir İYİ Parti İl Başkanlığına Avukat Alihan Kuzeyli getirildi.

Yeni Nevşehir İYİ Parti İl Başkanı Avukat Alihan Kuzeyli, mustafi başkan Ömer Ay'dan görevi devraldı.

Çiçeği burnundaki Yeni İl Başkanı Avukat Alihan Kuzeyli, FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamasında; "İYİ Parti Nevşehir İl Yönetim kurulunun oy birliği ile aldığı karar doğrultusunda ve Genel merkezimizin oluruyla İl Başkanlığı görevini devralmış bulunuyorum. Partimizin bayrağını milletimize hizmet yolunda daha ileriye taşımak için mücademizi sürdüreceğim." dedi.

İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Kuzeyli , "Beni bu göreve layık gören başta Parti genel merkezimize, idarecilerine ve değerli İl Yönetimimize teşekkür ederim. Allah mahçup etmesin. İlimize hayırlı olsun" dedi.

Av. Alihan Kuzeyli Kimdir?

Özgeçmiş:

14.03.1996 tarihinde Nevşehir’de doğdum. İlköğretimimi Rauf Nail Akman İlköğretim Okulunda tamamladıktan sonra Kardelen Fen Lisesinde lise eğitimi gördüm. Liseyi tamamlamamın akabinde 2014-2018 yılları arasında Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesinde hukuk lisans eğitimi aldım. 2018 yılında Nevşehir Barosunda kaydolarak avukatlık stajımı başlattım. 2019 yılından beri aktif avukatlık yapmaktayım. Yabancı dil olarak da orta seviye İngilizcem mevcut.