CHP’li Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok’un talimatıyla apartmanlarının bahçesindeki kamelya ile çocuk salıncağı için yıkım kararı alındığını iddia eden AK Parti eski İlçe Başkanı Yusuf Koçak, "Her şey böyle mi güzel olacak” diye seslendi...

31 Mart Yerel seçimlerinde de AK Parti'den Hacıbektaş Belediye Başkan Adayı da olan Yusuf Koçak, sosyal medya hesabından şu açıklamalarda bulundu; "Apartman sakinlerimizin ve mahalledeki yaşayan insanların yağmurdan, güneşten korunabilmesi, çocuklarında salıncakta oynayabilmeleri icin apartmanımızın bahçesine, yapmış olduğumuz kamelya ile çocuk salıncağı ruhsatsız diye, oysaki ruhsat almayıda gerektirmediği halde, "Her Şey Güzel Olacak" sloganı ile yola çıkan Belediyemiz tarafından mühürlenip, yıkım kararı alınarak 1.424,73 TL. ceza kesilmiştir. Hepinizinde bildiği gibi ilçemizde hemen hemen her evin önünde ya bir garaj, ya bir depo, yada mutlaka bir Kamelya vardır. Hiç kimseye bu uygulama yapilmazken bize bu uygulama neden yapılmıştır. Acaba siyasi Düşüncemizden dolayı mı, yoksa başka bir nedenden dolayı mı ki... Gerçi onlarada hak veriyorum, büyük işlere imza atamayanlar, yolların çukuruna bir metre asfalt dokemeyenler, çamurunu, çöpünü temizlemekte başarısız olanlarin yapacagi iş, elbetteki bu tür ufak tefek basit uğraşlardir." dedi.

Şimdi AK Parti eski İlçe Başkanı Yusuf Koçak'ın bu iddialarına CHP’li Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok’un nasıl bir cevap vereceği ise merak konusu.