Ziyarette Belediye Başkanı Savran'la bir süre görüşen MasterChef Hasan Biltekin, yarışma sürecinden finale kalmasına, hayallerinden beklentilerine kadar tüm planları ve düşüncelerini paylaştı.

Nevşehirli olmaktan her daim gurur duyduğunu ifade eden MasterChef Hasan Biltekin, yarışma boyunca dua ve desteklerini esirgemeyen başta Belediye Başkanı Mehmet Savran'a ve tüm Nevşehirli hemşehrilerine, dostlarına teşekkürlerini ifade etti.

Başkan Savran'da; "TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye 2021 finalinde Nevşehirli Hasan Biltekin duruşu, karakteri ve yetenekleriyle yarışmanın şampiyonu olamasa da, gönüllerin şampiyonu oldu. Kapadokya'nın başkenti Nevşehir'imizi en güzel şekilde temsil eden gönüller şampiyonu Nevşehir'in gururu Hasan Biltekin'i tebrik ediyorum."  dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında da; "Türkiye'de gönüllerin şampiyonu Güzel yürekli kardeşim misafirimizdi. Geleceğe dair güzel planları var. Bize düşense,ihtiyaç duyduğu her an yanında olmak." dedi.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf hediye takdimi ile iyi dilek ve temennilerle sona erdi.