AK Parti Nevşehir Milletvekili, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, bir dizi açılış ve temasta bulunmak üzere Yozgat iline gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile görüştü.

AK Parti Nevşehir Milletvekili, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz; "Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay’ın teşrifleriyle Yozgat/Boğazlıyan ilçemizi ziyaret ediyoruz. Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesine kazandırılacak Organize Sanayi Bölgesi ve Cavlak Termal Turizm alanında incelemelerde bulunduk, projeler hakkında bilgi aldık. Ayrıca Boğazlayan kapalı yüzme havuzunun açılışına katıldık" dedi.

Kozaklı Sorunları Masaya Yatırıldı

AK Parti Nevşehir Milletvekili, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Yozgat ili Boğazlıyan Belediyesinde bir araya geldiği Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'a Kozaklı ilçesinin sorunlarını iletti.

AK Parti Kozaklı Belediye Başkanı Av. Akif Kabukcuoglu ile birlikte Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'a bir dosya sunan Nevşehir Milletvekili Açıkgöz; "Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay’a Yozgat ziyaretinde; Kozaklı’mızın çözüm bekleyen sorunlarını belediye başkanımızla birlikte arz ederek, kendisinden destek sözü aldık. ‬Sevdamız Nevşehir için çalışmaya, Kozaklı’mızın da marka değerini artırmaya devam edeceğiz." dedi.