Nevşehir'in ulaştırma ve altyapı konusundaki sıkıntı, talep ve planlanan yatırımları, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu başkanlığında düzenlenen video konferans ile masaya yatırıldı. 

Nevşehir'in ulaştırma ve altyapı konusundaki sıkıntı, talep ve planlanan yatırımları, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu başkanlığında düzenlenen video konferans ile masaya yatırıldı.

Nevşehir Heyeti, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu ile video konferans sistemi üzerinden bir araya geldi. Toplantıda, devam eden yatırım projelerinin son durumu ile öncelik arz eden diğer projeler değerlendirildi.

Nevşehir'in ulaşım projeleri görüşüldü

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile gerçekleştirilen ve Nevşehir'in talep ve sorunlarının iletildiği video konferans görüşmesine, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç ile AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar katıldı.

Bir süre önce göreve atanan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'na Nevşehir'in taleplerini iletme imkanı bulduklarını açıklayan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Sayın Bakanımızla ilimizi ve bölgemizi yakından ilgilendiren ulaşım projelerini konuştuk, taleplerimizi ve beklentilerimizi dile getirdik." ifadelerini kullandı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz şunları ifade etti; "Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Adil Karaismailoğlu’nun Başkanlığında; Nevşehir Valimiz İlhami Aktaş, İl Başkanımız Rauf Yanar, Milletvekilimiz Yücel Menekşe, İl Genel Meclis Başkanımız Gürbüz Dinç ve Nevşehir Belediye Başkanımız Rasim Arı ile Nevşehir’imizin ulaştırma ve altyapı yatırımlarıyla ilgili istişarelerde bulunduk‬.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn Adil Karaismailoğlu’na yeni görevinde başarılar dileyip, hemşerilerimizin selamlarını ilettik.

‪Sevdamız Nevşehir’imiz için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor.

‪Turizmin Başkenti Kapadokya’mız, Sevdamız Nevşehir’imiz için;‬

‪✅Yeni Terminal Binası‬

‪✅İhalesi tamamlanan Nevşehir-Aksaray yolunun sıcak asfalt işinin bir an önce başlaması‬

‪✅Otoban çıkışlarının olacağı Derinkuyu-Yazıhüyük gişe giriş-çıkış yollarımızın sıcak asfalt yapılması‬

‪✅Çevre illerimiz Yozgat,Niğde, Kırşehir bağlantı yollarımızın BSK olmasını‬

‪✅Nevşehir-Ürgüp-Kayseri bağlantı yollarımızın da BSK olmasını ‬

Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Adil Karaismailoğlu’na ilettik, her şey Sevdamız Nevşehir’imiz için.

‪Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdogan’a, Bakanlığımıza destekleri için; AK kadrolarımıza gece gündüz demeden çalışmaları için teşekkür ediyoruz.‬ 

Bizler çalışacağız; Nevşehir kazanacak." dedi.