AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerini Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ağırladı.

Ankara'da bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Nevşehir Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi Okul Müdürü Muhammed Orçin, öğretmenler ve beraberindeki öğrenciler , Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde, AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz'ün misafiri oldular. 

Öğrencileri ve beraberindeki öğretmenleri mecliste ağırlayan Milletvekili Açıkgöz, misafirlerine 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında mecliste bombalanan bölümü gezdirerek, genel kurul çalışmaları ve Meclis hakkında bilgiler verdi. 

Lise öğrencilerin kendisine yönelttiği sorulara da yanıt veren Milletvekili Açıkgöz, "Gazi TBMM’mizde Nevşehir/Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisemizden geleceğimizin teminatı gençlerimizi ağırladık. Yarınlar sizindir, sizler geleceğimizin teminatısınız. Sizlere çok güveniyoruz, bu anlamda geleceğe dair güzel ve büyük hedefleriniz olmalı. Bunun içinde kendinizi iyi yetiştirmeli ve çok çalışmalısınız. Bunu yaparsanız mutlaka başarıyı yakalarsınız. Sizlere nazik ziyaretleriniz için teşekkür ediyorum, evlerinize döndüğünüzde arkadaşlarınıza ve ailelerinize selamlarımı iletin" dedi. 

Ev sahipliği ve yakın ilgileri nedeniyle kendilerine teşekkür eden Okul Müdürü Muhammed Orçin, Milletvekili Mustafa Açıkgöz'e günün anısına plaket takdim etti.