Türkiye'nin en gözde turistik mekanlarından, Dünya’nın UNESCO onaylı sayılı doğa harikalarından Nevşehir KAPADOKYA; klip çekmek isteyen yerli yabancı birçok ünlü şarkıcaların gözdesi olmayı sürdürüyor. En son sanatçı Mustafa Sandal'da klip için Kapadokya'yı tercih etti.

Pop Müziğin Ünlü ismi Mustafa Sandal ve İndira Elemes YOKSAY Adlı Klibini Güzel Atlar ve Masallar Diyarı Kapadokya'nın merkezi Nevşehir'de Çekti.

Mustafa Sandal & Indira Elemes’in, YaDa Müzik etiketiyle yayınlanan “Yoksay” isimli single’ları yayınlandı. Mustafa Sandal'ın Kapadokya'da çektiği yeni klibi sosyal medyayı salladı!  

Mustafa Sandal ile Kazak şarkıcı İndira Elemes'in "Yoksay" isimli tekli çalışmasının Kapadokya'da çekilen video klibi altı günde 5 milyondan fazla kez izlendi.

Sözleri Burak Öksüzoğlu ve Mustafa Sandal’a, düzenlemesi Volga Tamöz’e ait olan “Yoksay”ın Akif Çalgın yönetmenliğindeki videosu da Kapadokya’da çekildi. Mustafa Sandal, şarkının bugün yayınlanan klibini de Kapadokya’da çektiklerini anlatarak, “15 yıl önce Kapadokya’da klip çekmek istedim ama o zaman yapamadım. Bu zamana kısmet oldu. İndira gördüğü zaman oraya bayıldı” diye konuştu.

İşte Kapadokya'nın muhteşem görselliğinde Mustafa Sandal ve Indira Elemes’ten “Yoksay”

Kazakistan’ın ünlü seslerinden olan Indira Elemes, Eurovision’da söylediği “Ansatpa adlı şarkıyla dikkatleri çekmişti.

Ünlülerin Kapadokya'da klip yarışı...

Son olarak Rafet El Roman’ın, Azeri şarkıcı Ayten Rasul eşliğinde Şubat şarkısı için Kapadokya’da çektiği ve büyük beğeni toplayan klipten sonra; ünlü pop müzik santaçısı Mustafa Sandal da Kazakistan’lı şarkıcı Indira Elemes’le düet yaptığı "Yok Say" şarkısı için klip mekanı olarak Kapadokya’yı tercih etti…

Her iki sanatçınında, Kapadokya’da aynı şekilde benzer balon görüntüleri, benzer at çekimleri kullanmaları; her ikisinin de AZERİ ve KAZAK şarkıcılarla düet yapmaları gözden kaçmadı…