Nevşehir'de etkili olan sağanak yağış, Nar kasabasında sel oluşmasına neden oldu. İkindi saatlerinde tüm kenti etkisi altına alan sağanak yağış, Nevşehir merkeze bağlı Nar kasabasında sel oluşmasını sağladı.

Yağış kasaba genelinde etkili olurken, bazı bahçelerin istinat duvarlarını yıktı. Bahçelerde ki ekili ürünlerin de zarar gördüğü selde, zemin kat evlerin de su baskınları yaşadığı gözlendi.

Öte yandan Nevşehir merkez ilçeye bağlı Nar kasabasında sağanağın ardından meydana gelen sel nedeniyle piknik yapan vatandaşlar sel suları nedeniyle mahsur kaldı.

Nevşehir'de futbol camiasının yakından tanıdığı antrenör Hacı Ramazan Başbuğ, arkadaşlarıyla birlikte piknik yapmak için gittiği Nar kasabasındaki bağ evinde bir anda şiddetli yağış altında kalarak meydana gelen selden dolayı bir süre mahsur kaldılar. Başbuğ, yaşanan selin ardından çektiği videosundan çağrı yaparak eğer burada kalırsak bize yardım edin dedi. İşte Ramazan Başbuğ'un cep telefonu kamerasından çekerek sosyal medyada paylaştığı o görüntüler;