Nevşehirli iş insanı Abdullah Yaşar, TFF 3. Lig’in 11. haftasında temsilcimiz Nevşehir Belediyespor'un Hendekspor'la deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın tüm masraflarını karşıladı.

Konu hakkında açıklamada bulunan Nevşehir Belediyespor yöneticilerinden, Kulüp Asbaşkanı Hüsnü Öncül; " İstanbul'da yaşayan değerli hemşehrimiz İş İnsanı Abdullah Yaşar'ın Nevşehir Belediyespor'un bu hafta sonunda Hendekspor'la oynayacağı maçta sponsor olarak takımımızın Hendek deplasman giderlerini karşıladığını ifade etti.

Öncül, Nevşehir Belediyespor’u Hendek gibi bir deplasmanın külfetinden kurtaran Abdullah Yaşar’a teşekkür etti.

Öncül, "İstanbul'da yaşayan ve takımımızı hiçbir zaman yalnız bırakmayarak maddi manevi desteklerini esirgemeyen tüm Nevşehirli hemşehrimize teşekkür ederiz. Bu hafta sonu Sakarya'nın Hendek ilçesinde oynayacağımız karşılaşma öncesi de takımımıza sponsor olan Nevşehirli iş insanımız Abdullah Yaşar beye şehrimiz ve yönetimimiz adına teşekkür ediyorum" dedi.

Öte yandan Nevşehirli değerli hemşehrimiz iş insanı Abdullah Yaşar'da, Nevşehir Belediyespor’a Hendekspor karşılaşmasında başarılar diledi.