Nevşehir'de otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Kaza, bugün Saat: 20.00 sularında Nevşehir Aksaray yolu yeni sanayi Tekyıl Petrol Önündeki kavşakta meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Mustafa U. (20) idaresindeki motosiklet ile 50 NH 085 plakalı Renault marka otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Mustafa U. yola savrulurken, otomobil sürücüsü Osman Y. (66) direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüje çıktı.

Kazayı gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede kazanın meydana geldiği adrese ulaşan sağlık ekipleri, yaralı şahıslara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.

Daha sonra sedyeyle ambulansa alınan yaralılar tedavi edilmek üzere Nevşehir'deki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan S.Y. ve Y.Y'nin durumlarının iyi olduları bildirilirken, motorsiklet ve otomobil sürücülerinin durumlarının ağır oldukları öğrenilirken, polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Kazada Nevşehir'de özel bir hastaneye kaldırılan otomobil sürücüsü Osman Y. (66) yapılan tüm müdahelelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaza sonrası Motorsiklet ise Nevşehir yediemin parkına çekildi.