Nevşehir Devlet Hastanesi personellerinden Yılmaz Çiçek (49) Covid-19 hastalığı nedeniyle tedavi görmekte olduğu yoğun bakım ünitesinde  hayatını kaybetti. 

Hastalığı nedeniyle bir süredir çalıştığı Nevşehir Devlet Hastanesi yoğun bakım merkezinde tedavi gören 49 yaşındaki Laboratuvar Teknisyeni Yılmaz Çiçek, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Çiçek’in vefat haberi ailesi başta olmak üzere yıllarca birlikte görev yaptığı çalışma arkadaşlarını yasa boğdu.

İki Çocuk babası Yılmaz Çiçek'in cenazesi yarın (27.08.2021 Cuma günü) öğle namazına müteakiben Avanos ilçesine bağlı Çalış kasabasında toprağa verilecektir.

Nevşehir İl Sağlık Müdürü Rahim Ünlübay; "Nevşehir Devlet Hastanesi Laboratuvar bölümünde uzun yıllar uyum ve özveri ile çalışan personelimiz Yılmaz ÇİÇEK, Covid-19 hastalığı nedeniyle bugün vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine,sağlık camiamıza baş sağlığı dilerim." dedi.

Allah rahmet eylesin...

FİB Haber Merkezi olarak Merhuma Allah’tan Rahmet Kederli ailesine ve sevenlerine Başsağlığı dileriz.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun 

“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”

Açıklaması:

Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kul'ları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.

26.08.2021