Nevşehir'in Uçhisar beldesinde dün tüfekle vurularak öldürülen 38 yaşındaki Mehmet Bağcı, memleketi Nevşehir'in Kavak beldesinde toprağa verildi.

Nevşehir Devlet Hastanesindeki otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından teslim alınan Mehmet Bağcı'nın cenazesi, Kavak beldesine getirildi. Merkez Cami'de düzenlenen cenaze törenine, Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı, MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya, hayatını kaybeden Bağcı'nın ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Evli ve 3 Çocuk babası inşaat ustası Mehmet Bağcı'nın cenazesi burada kılınan namazın ardından, belde mezarlığında toprağa verildi.

Hayatını kaybeden Mehmet Bağcı'nın sosyal medya hesabında bıraktığı bir not ise yürekleri burktu

"Yarın bu saatlerde toprağın altında olabilme ihtimaliniz varken kibir dolu yaşamaya devam edebilmeniz inanılmaz bir durum."

Allah Rahmet Eylesin...

FİB Haber ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabrı cemil dileriz.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun..." 

إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِيبَةٌ قَالُواْ إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعونَ "Onlar; başlarına bir musibet gelince, 'Biz şüphesiz (her şeyimizle) Allah’a aidiz ve şüphesiz O’na döneceğiz' derler." (Bakara 156) 

“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”

Açıklaması:

Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kul*ları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.

OLAY

Nevşehir'in Uçhisar beldesinde dün akşam saat:17:00 sularındaiki kişi arasında yaşanan park yeri kavgasında tüfekle vurulan 1 kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Edinilen bilgilere göre, Uçhisar kalesi mevki, Tekelli mahallesi Zümrü Hoca sokakta ‘park yeri’ meselesi yüzünden çıkan tartışmada Atilla Ö. (35) tüfekle Mehmet B. (38) yi vurdu. İhbar üzerine olay yerine Sağlık ve Jandarma ekipleri sevk edildi. Hastaneye kaldırılan yaralı Mehmet B. (38) hayatını kaybetti.

Şüpheli Atilla Ö. (35) jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

İddialara göre, otel inşaatı çalışmaları yapan Mehmet B. ye traktörün yoldan çekilmesini isteyen Atilla Ö. arasında park yüzünden çıkan tartışma sonrası yaşandığı bildirildi.