Nevşehir Fırıncılar ve Unlu Mamuller Perakende Satıcıları Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti. Seçime tek aday olarak giren mevcut başkan Caner Erdoğan yeniden başkanlığa seçildi.

Nevşehir Esnaf Ve Sanatkarlar Odalari Birliği hizmet binasında yapılan genel kurula Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt, STK temsilcileri,  oda üyeleri ve davetliler katıldı.

NEVESOB Başkanı Mehmet Pınarbaşı’ın divan başkanlığı görevini üstlendiği genel kurulda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından yönetim kurulu idari ve mali açıdan ibra edildi.

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından kürsüye çıkan ve üyelere teşekkür eden Nevşehir Fırıncılar Odası Başkanı Caner Erdoğan, “Değerli meslektaşlarım sizlerden aldığımız güçle, sizlerin sağlamış olduğu birlik ve beraberlik ile sektörümüze ve siz değerli temsilcilerine hizmet etmeye devam ediyoruz. Bu vesile ile geçtiğimiz aylarda vefat eden önceki dönem Oda Başkanımız merhum Mustapa Dipici'yide rahmetle yad ediyorum. Mekanı cennet olsun' dedi.

Genel kurul sonrası Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı yaptığı açıklamasında; "Divan Başkanlığını gerçekleştirdiğim Nevşehir Fırıncılar Odası Olağan Genel Kurulunun hayırlara vesile olmasını diler; tek liste olarak seçime giren mevcut başkan Caner Erdoğan'a yeni dönemde başarılar dilerim." dedi.

Nevşehir Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt'ta; "Fırıncılar ve Unlu Mamuller Perakende Satıcıları Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti. Seçime tek aday olarak Caner Erdoğan başkanlığa seçildi.Baskanimi tebrik eder başarılar dilerim." dedi.

Başkan Erdoğan tamamlanan genel kurul sonrası yaptığı açıklamada şunlara belirtti; Öncelikle “Nevşehir Fırıncılar Odası Başkanlığı” ünvanına siz değerli üyelerimin güven oylarıyla sahip olmaktan mutluluk duyuyorum. Dün olduğu gibi, bugün de ve yarın da siz değerli üyelerimin yanında olacağım. Yönetim Kurulu ve şahsım olarak köprü görevi kurup sorunlarınızın çözümü için hep birlikte çalışacağız çünkü biz büyük bir aileyiz. Fırıncılar Odası çatısı altında bir mozaik gibi nitelendirdiğim, renk renk ve hepsi birbirinden güzel meslek gruplarından oluşan; suyla unun karışımından farklı lezzetler üreten en özel meslek odalarından biri olmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. İnsanın sağlıklı yaşayabilmesi için sağlıklı beslenmesi gerekmektedir. Bu hususta değerli üyelerimizin sorumlulukları bir hayli çok. Bunun için yeni dönemimizde, hep birlikte daha iyi bir gelecek bırakabilmenin mutluluğuna ortak olmak istiyorum. Tek aday olarak gerçekleştirdiğimiz genel kurulumuz fırıncılar odamıza hayırlı ve uğurlu olsun." dedi.

Erdoğan’ın Yönetim Listesi Şu isimlerden oluştu;

Caner Erdoğan- Başkan

YÖNETİM ASİL

1 Yusuf Ağmaz

 2 İsmail Kaynar

3 Volkan Topaç

4 Ebru Demirel

5 Demet At Seven

6 Ramazan Akay

Yönetim Kurulu Yedek Üye

Bir Hatice Günler

İki Mustafa Doğan

Üç Filiz Uğur

4 Tuğba Erdoğan

5 Ömer Saylam

6 Ali Kılıç

7 Yılmaz At Seven

Denetim Kurulu Asil Üye

1 Turgut Ceran

2 Enes Erdoğan

3 Ali Tuzköylü
 

Denetim Kurulu Yedek Üye

1 Melih Aldatmaz

2 Mustafa Kahraman

3 Erol Aydoğdu