Koronavirüs pandemisinde internet üzerinden yapılan online toplantılar çeşitli tehlikeleri de doğuruyor.

Nevşehir İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü tarafından koronavirüs önlemleri kapsamında düzenlediği online toplantıda büyük bir skandal yaşandı. Bir grup hacker toplantıyı hackleyerek cinsel içerikli film yayınladı.

 "Allah düşmanlarından gönül dostları buluşmasına siber saldırı..."

Nevşehir il Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü tarafından her ayın son haftasında engellilerle buluşmak adına yapılan ve zoom üzerinden online programa 30 Mayıs 2021 Pazar akşamı saat 21:25 te ataist ve Allah düşmanları tarafından siber saldırı gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz günlerde de Mersin il Müftülüğü programına saldıran bu şahıslar bugünde Nevşehir il Müftülüğü programına saldırı gerçekleştirdiler ve küfürler ederek cinsel içerikli videolar paylaştılar.

Nevşehir İl Müftüsü Sayın Ahmet Celalettin Altunkaya, Engelli Kordinatoru Vedat Çiğdem, Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Karadaş ve bir çok engellinin katılım sağladığı programa yapılan saldırı sonunda program iptal edildi ve ileri bir tarihe ertelendi.

Engelli Kordinatörü Vedat Çiğdem sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada saldırıyı şiddetle kınadığını ve yapanları Allah'a havale ettiğini açıkladı.

Toplantıyaa katılan Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Karadaş'ta saldırıyı şiddetle kınadığını ve Allah düşmanlarını lanetlediğini açıkladı.