Nevşehir Belediyesi tarafından Babalar Günü dolayısıyla düzenlenen “Babafest” organizasyon, sürprizlerle dolu, şenlik havasında büyük bir katılım ve coşkuyla gerçekleşti.

Nevşehir BABAFEST'te babalar çocukları ile gönüllerince eğlendi

Nevşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından bu sene ikincisi düzenlenen “Babalarfest” etkinliğine AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Belediye Başkan Yardımcısı Furkan Feralan, Mustafa Alevli ile çok sayıda vatandaş katıldı.

“Babafest” Nevşehir'de Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Gazi stadyumunda gerçekleştirilen festivalde babalar ve çocukları için çeşitli etkinlik ve yarışmalar düzenlenirken, halk oyunları gösterileri ile birlikte katılımcılar eğlenceli ve mutlu bir hafta sonu geçirdiler.

Etkinlik sırasında Nevşehir Belediyesi tarafından çocuklara sürpriz hediyeler dağıtılırken, ailelerede çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, "Babalar Günü münasebetiyle bu sene 2. defa düzenlenen “Babafest” etkinliğinde vatandaşlarımızın bugünü eğlenerek geçirmelerini istedik. Güzel renkli görüntüler ortaya çıktı. Her baba çocuğunun kahramanıdır ve yılın en iyi babasıdır, o nedenle etkinliğe katılan tüm babalara madalya takdim ediyoruz. Ben bu vesile ile tüm babaların Babalar Günü'nü kutluyorum." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de, “Babafest” etkinliğinde yaptığı açıklamada; başta Şehit ve Gazi babaları olmak üzere tüm babaların Babalar Günü'nü kutladı.

En Baba Belediye Nevşehir Belediyesi,
En Baba Belediye Başkanı Mehmet Savran,
En Baba #BabaFest " dedi.