Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Spor Toto işbirliğiyle yapımı tamamlanan Geleneksel Sporlar, Binicilik ve Okçuluk Tesisi açılışı, Türkiye Şampiyonası ve değişik etkinliklerin yer aldığı bir törenle yapıldı.

Anadolu Harikalar Diyarı, Bilim Merkezi yanında gerçekleşen Geleneksel Sporlar, Binicilik ve Okçuluk Tesisi Açılış Töreni’ne Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divan Üyesi Mustafa Açıkgöz ve Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı ve Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti üyesi Bilal Erdoğan’ın yanı sıra önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlarından Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, MHP Kayseri İl Başkanı Adnan İncetoprak, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu Başkanı Cengiz Toksöz ile sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divan Üyesi Mustafa Açıkgöz; "Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Sn Bilal Erdoğan ve hazirunumuzla birlikte Kayseri’de; Geleneksel Sporlar Binicilik ve Okçuluk Tesisinin Açılışına ve Eğitime Destek Platformu Toplantısına katılım sağladık. Geleceğimizin teminatı gençlerimiz için çalışıyoruz" dedi.