TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir'e 127 Milyon TL’lik rekor Eğitim yatırımı yapılacağının müjdesini verdi ... 

“Nevşehir Tarihinin En Büyük Eğitim Yatırımı””

Nevşehir'e yapılması planlanan Eğitim yatırımları ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde; devletimizin ve hayırseverlerimizin desteğiyle 19 yıldaki çıtayı eğitimde 2021 yılında 127 Milyon TL’lik rekor yatırım ile hep birlikte yükseltiyoruz; Sevdamız Nevşehir’imize ve ülkemize hayırlı olsun." dedi.

Milletvekili Açıkgöz açıklamasının devamında ise şu ifadelere yer verdi;

Emeği geçenlerden Allah razı olsun.

2021 yılı eğitim yatırım programında; 8 okul, 2 yurt binası (200 kişilik), 4’ü devlet yatırımı, 4’ü hayırsever yapımı olmak üzere toplam 136 derslikli dev eğitim altyapısı geleceğimizin teminatı çocuklarımızın modern ve donanımlı eğitim hayatı için hayırlı olsun.

Gazi İlköğretim Okulu yerine yapılacak olan 24 derslikli okul yapım protokolümüz de bugün imzalandı.

Protokol imza törenine Valimiz Sn İnci Sezer Becel, hayırsever iş insanı Mehmet Ali Öbekli ve ailesi, AK Parti İl Başkanımız Ali Kemikkıran, Milletvekilimiz Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Savran, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Mehmet Arif Parmaksız, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanımız Seyit İnce İl Genel Meclis Başkanımız Gürbüz Dinç, İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Kamil Duru ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Murat Demir ile katıldık.

Hayırsever iş insanı, değerli büyüğümüz Mehmet Ali Öbekli’ye ve Öbekli ailesine teşekkür ediyor yapılacak olan yatırımın Sevdamız Nevşehir’imize hayırlı olmasını diliyorum.

Ayrıca; 
✅ Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine (TOBB)
✅ Hayırsever iş insanımız Mehmet Ali Öbekli’ye
✅ Hayırsever iş insanımız Fevzi Dirikoç’a,
✅ Anadolu Grup’a

Şahsım, Nevşehir’imiz ve milletimiz adına teşekkürü bir borç biliyorum." dedi.

Valilik Makamında düzenlenen protokol imza törenine Vali İnci Sezer Becel, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Arif Parmaksız, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ile hayırsever iş insanı Mehmet Ali Öbekli ve ailesi katıldı.