Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Başkanı İbrahim Salaş, yapılan borsa seçimlerinde yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.  

Nevşehir Ticaret Borsası Konferans salonunda yapılan borsa genel kurulunda, mevcut Başkan İbrahim Salaş'ın başkanlığında hazırlanan tek listeyle seçime gidildi.

Seçim sonucunda Salaş, yeniden başkanlığa getirildi.

Salaş yaptığı açıklamasında, Nevşehir'in tüm isteklerini yerine getirmek için çalışacağını aktardı.

“Kaldığımız yerden devam edeceğiz”
Yeniden başkan seçilen İbrahim Salaş, demokratik bir ortamda
sorunsuz bir şekilde gerçekleşen seçimlere katılım sağlayan tüm üyelere teşekkür ederek, “Bundan sonraki süreçte göreve kaldığımız yerden devam edeceğiz. Üyelerimizden almış olduğumuz bu destekler ile yeni projelerimizi en kısa sürede hayata geçireceğiz. 

Gerek Ticaret ve Sanayi Odası gerekse Ticaret Borsasında Seçim öncesi Nevşehir'in hizmet konusunda güçbirliği yapmasının kendisini mutlu ettiğini ifade eden Salaş, birlik ve beraberlik içerisinde tamamlanan seçimlerin Nevşehir'imiz için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.  Nevşehir'imiz için yine gecesini gündüzüne katacak, yine durmadan çalışacak bir ekiple iş başında olacağız. Taşın aş olduğu Nevşehir'de, Borsamızın gelişmesi için tüm ekibimle birlikte elimizden geleni yapacağız. Ben buradan bir kez daha Tüm üyelerimize katılımları için teşekkür ederken, ekibime de hayırlı olsun diyorum." dedi. 

Öte yandan AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, NTSO Başkanı M.Arif Parmaksız, 25 Dönem Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol, NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce ve Yönetim Kurulu üyeleri Ticaret Borsasını gelerek Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş'ı kutlayarak tebrik ettiler.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamasında; "Nevşehir Ticaret Borsası seçimlerine tek liste ile giren Sn İbrahim Salaş Başkanımıza ve yönetim kuruluna görevlerinde başarılar diliyorum. “Medeniyetlerin beşiği Nevşehir’imiz ticaretten sanayiye büyümeye devam edecek; bizler de çalışmaya devam edeceğiz.” dedi. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider'de "Ticaret Odası ve Ticaret Borsası seçimlerimiz huzur ve geniş bir katılımla yapıldı. Görevlerine devam eden Sn. Arif PARMAKSIZ ve Sn. İbrahim SALAŞ’a başarılar dilerim" dedi.