Nevşehir Ziraat Odasında olağan genel kurul yapıldı. AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, AK Parti İl Başkanı M.Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı’nın da katıldığı genel kurulda yapılan konuşmalarda her iki adayda göreve gelmesi durumunda yapmayı planladığı çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Sandıktan 25-25 eşit oy çıktı...

Nevşehir Ticaret Borsası Konferans salonunda yapılan genel kurula 2 yıldır oda başkanlığını yürüten Salih Çelikbaş ve ekibi ile Mahmut Çalışkaner’in ekibi iki ayrı liste halinde çıktı. 

Sandıktan berabere sonuç çıkınca İlçe Seçim kurulu Hakimi huzurunda kura çekimi yapıldı. Kura da Mahmut Çalışkaner’in ekibinin ismi çıktı.

Nevşehir Ziraat Odası’nın bu gün yapılan olağan genel kurulunda eşit oy alan mevcut başkan Salih Çelikbaş ve Mahmut Çalışkaner arasında başkanlık için kura çekildi. Yapılan kura çekimi sonucu Mahmut Çalışkaner oda başkanlığına seçildi.

"Her zaman Nevşehirli üreticilerimizin yanında olacağız"

Nevşehir Ziraat Odasına yeni seçilen çiçeği burnundaki Başkanı Mahmut Çalışkaner seçim sonrası FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamada, seçimlerin tüm Nevşehir'e hayırlı olmasını diledi. Üyelerine hizmet etmek için tüm gücüyle çalışacağını anlatan Çalışkaner, "Dostluk ve arkadaşlık içinde bir seçim geçirdik. Bu bir hizmet yarışı, kazandığım için mutluyum. Bundan sonra sahada, tarlada her zaman üreticilerimizin yanında olacağız. Sıkıntılarını çözmek için köprü vazifesi göreceğiz." diye konuştu.  

Mahmut Çalışkaner'in başkan seçildiği Nevşehir Ziraat Odası Başkanlığı Yönetim Kurulu listesinde Mahmut Çalışkaner, Fatih Açık, Ali Kantürk, İzzet Buyrukbilen, Bayram Şafak, Oğuzhan Deniz Yavuz, Ahmet Yurttutan gibi isimler bulunuyor.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz: "Nevşehir Ziraat Odası seçimlerine iştirak ettik. “Turizm ve tarım şehri Nevşehir’imizde üreticilerimizin, çiftçimizin, bölgesel işaretli ürünlerimizin korunması ve bölgesel kalkınma için ziraat odalarımıza çok iş düşmektedir. Çiftçimizin her daim yanında olan odalarımız şehrimizin ekonomisine de katkı sağlamaktadır. Bugün gerçekleşen seçimlerin hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de: "‪Nevşehir Ziraat Odası olağan kongresine katılım sağlayarak seçimlerinin hayırlara vesile olmasını diledik. Turizm ve Tarım şehri olan Nevşehir’imiz için odamız ve yeni seçilecek olan yönetimimizle daha yapılacak çok işimiz var İnşallah" dedi.‬