Dün akşam saatlerinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden Uluer çiftinin yakınları Kocaeli'deki hastaneden aldıkları cenazeleri Nevşehir'e getirildi. 

Kocaeli'de Kuzey Marmara Otoyolu'nda kontrolden çıkan otomobilin takla atması sonucu meydana gelen elim kazada yaşamını yitiren Nevşehir Kazakistan Fahri Konsolosu Halil Uluer ve değerli eşi Fatma Uluer çifti Nevşehir'de son yolculuğuna uğurlandı.

Türk dünyası Türkmen beyi Kazakistan Nevşehir Fahri konsolosu Dr. Halil Uluer ve eşi Fatma Uluer'in cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Alibey camiinde kılınan cenaze namazının ardından Taşlıbel Mezarlığı'nda gözyaşları ve dualar eşliğinde toprağa verildi.

Cenaze namazına, Adalet ve Kalkınma Partisi Kurucular Kurulu ve MKYK üyesi Haluk İpek, eski devlet bakanı Kürşad Tüzmen, Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Hüsamettin Erol, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, 26. Dönem AK Parti Milletvekili Ebubekir Gizligider, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, MHP İl Başkanı İlhan Kaya, ilçe ve belde belediye başkanları, daire Müdürleri, Kurum amirleri, İş İnsanları, STK Başkanları, eski Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Eski Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit ile vatandaşlar katıldı.   

Uluer ailesi cenazeye katılan vatandaşların taziyeleri kabul ettiler.

FİB Haber ailesi olarak Halil ve Fatma Uluer çiftine  Allah’tan rahmet,  kederli ailesine başsağlığı ve sabrı cemil dileriz. Allah Rahmet Eylesin...