Türkiye’yi yasa boğan ve birçok şehirde can kayıplarına yol açan deprem sonrası, Nevşehir seferber oldu.

Damata İbrahim Paşa kapalı spor salonu Deprem Yardımı Toplama Alanı olarak belirlenirken vatandaşlar yardım etmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

Afet bölgesindeki vatandaşlarımız için İlimizde başlatılan yardım kampanyasına Nevşehirli hemşehrilerimiz büyük ilgi gösterdi. Yardımlar, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Damat İbrahim Paşa Kapalı Spor Salonunda personel ve gönüllü vatandaşlarımızca toplanmaya devam ediyor.

Depremzedeler için ülkenin dört bir yanında yardım kampanyaları başlatılırken Nevşehirli vatandaşların depremzedelere yardım için adeta yarıştıkları görüntüler ise gören herkesi duygulandırdı. 

KEMİKKIRAN: ‘RABBİM BU ACILARI BİR DAHA GÖSTERMESİN’

Yardım Toplama Alanı’nda açıklamalarda bulunan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Tüm Türkiye’nin yasta olduğunu ifade ederek, ‘Tüm Türkiye’nin başı sağolsun. Halen enkaz altında kurtarılmayı bekleyen vatandaşlarımız var ve yaralılarımız mevcut. Rabbim bu acıları bir daha göstermesin. Bölgedeki kardeşlerimizin ihtiyaçlarını giderebilmek adına tüm Türkiye ayakta. Vicdanın şehri Nevşehirli hemşehrilerimiz de yardım için buraya yoğun bir şekilde geliyorlar. Yardımda bulunan vatandaşlarımıza ve bu organizasyonunda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.