Aslen Konyalı olan ve Nevşehir'de yaşayan İstanbul Nişantaşı Üniversitesi konservatuvarı müzik bölümü Öğrencisi Berk Yılmazer, O Ses Türkiye sahnesinde "Zor" şarkısını seslendirdi. 

O Ses Türkiye yarışmasına sesiyle damga vuran 19 Yaşındaki Berk, şarkının bitiminin ardından başarılı performansıyla jüri üyelerinden Seda Sayan, Beyazıt Öztürk ve Hadise'yi döndürmeyi başardı... Yarışmaya Nevşehir'den katıldığını söyleyen Berk Yılmazer, kararını Hadise'den yana kullanarak takımında yer aldı.

www.fibhaber.com'a açıklamada bulunan Berk Yılmazer; "Nevşehir’i temsilen katıldığım O Ses Türkiye yarışmasında 3 değerli juri üyesini döndürerek bir üst tura çıkma şansı yakaladığım için çok mutluyum.Yıllardır emek verdiğim müziğime Nevşehir halkının da ilerleyen turlarda destekçi olmasını rica ediyorum" dedi.

İşte Muhteşem Sesi kadar beyefendi kişiliği ile de Nevşehirlilerin büyük sevgi ve takdirini kazanan Berk Yılmazer'in O Ses Türkiye sahnesinde ki performansını gelin birlikte izleyelim.

Berk YILMAZER - ZOR | O SES TÜRKİYE 2 KASIM 2019
Performansını izlemek için TIKLAYINIZ!

Berk Yılmazer, 17 Temmuz 2000’de doğdu, 5 yaşındayken gitar çalmaya başlamıştır. Çeşitli yarışmalarda gitar ve müzik dalında çeşitli ödüller almıştır. 2011’de ailesinin mesleği nedeni ile Nevşehir’e yerleşmiştir. Nevşehir ve ilçelerinde aynı zamanda Nevşehir’in çevre illerinde devamlı konser ve sahneleri olmuştur. 2019’da İstanbul Nişantaşı Üniversitesi konservatuvarı müzik bölümüne 3.lükle yerleşmiştir. Şuanda O Ses Türkiye yarışmacısıdır. Hala hazırda ailesi Nevşehir'de ikamet etmekte olup, yarışmacımız Berk, kendisini Nevşehirli olarak gördüğünü ifade etmektedir.

FİB Haber Merkezi olarak fahri hemşehrimiz Berk'e yarışmanın üst turlarında da başarılar diliyoruz...