Gümrük ve Turizm İşletmeleri (GTİ) A.Ş’nin gerçekleşen Genel Kurulu’nda Yönetim Kurulu Başkanlığı’na tek aday olarak önerilen Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız yeniden GTİ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçildi.

TOBB’ne bağlı Ticaret ve Sanayi Odaları’nın ortaklığı ile kurulan ve halen Türkiye’deki Gümrük Kapıları’nın modernizasyonunu da gerçekleştiren GTİ’A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı olan M. Arif Parmaksız, genel kurul delegelerinin oybirliği ile güven tazeledi.

Genel Kurulda 3 yıl süre ile Gümrük ve Turizm İşletmeleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen M. Arif Parmaksız, GTİ’nin kısa zamanda çok büyük ve önemli hizmetlere imza attığını belirterek, “Başta TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere, tüm ekip arkadaşlarıma ve bize bu konuda güvenen ve gücümüze güç katan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

FİB Haber Merkezi olarak Nevşehir'imizin yetiştirdiği değerli iş insanı M.Arif Parmaksız'ı tebrik ediyor görevinde başarılar diliyoruz.