Nevşehir Belediyespor Basın Sözcüsü Av. Muhammed Feyzi Aygün, "Nevşehir Belediyespor Kulübü Yöneticilerine yönelik küfür içerikli paylaşım yaptığı gerekçesiyle 1 şahıs için savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Nevşehir Belediyespor Basın Sözcüsü Av. Muhammed Feyzi Aygün; "Nevşehir'imize, kulübümüze böyle küfretmek kimsenin haddi değil ve eden de cezasını çekecek..." dedi.

17 Şubat 2019 tarihinde oynanan TFF 3.Lig 1.Grup mücadelesinde Nevşehir Belediyespor - Nazilli Belediyespor maçı sonrasında Nazilli Belediye Spor sempatizyanı E. Ş. isimli kendini bilmez bir şahsın sosyal medya üzerinde twitter hesabından Nevşehir Belediyespor Kulübü Yöneticilerine ithafen  hakaret ve küfür içerikli paylaşım yaptığı gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.

Nevşehir Belediyespor Basın Sözcüsü Av. Muhammed Feyzi Aygün konuya ilişkin yaptığı açıklamasında; "Kurumsal olarak kulübümüze, camiamıza, şehrimize, ayrıca kulübümüzü temsil eden başkan ve yöneticilerimizin itibarına yönelik hiç bir mantıkla izah edilemeyecek denli yapılan çirkin ve vicdansızca yorum ve paylaşımlar kabul edilemez ve asla cezasız kalmayacaktır" dedi.

Aygün, "Hastalıklı bir ruh halinin tezahürü olarak gördüğümüz söz konusu şahsın hakaret ve küfür içeren paylaşımları, savcılık nezdinde yaptığımız suç duyurusu ile karşılığını hukuksal olarak bulacaktır. İlk fotoğrafı sansürsüz paylaştığım için affınıza sığınıyorum ama tüm taraftarlarımız buna işlem yapılmayacak mı diye soruyordu.. İşlem ekte gördügünüz gibi. Nevşehir'imize, kulübümüze böyle küfretmek kimsenin haddi değil ve eden de cezasını çekecek..." dedi.