Ahsen TV Muhabirinin İstanbul'da ki sokak röportajının konuğu olan Nevşehirli bir bayan vatandaşımızın yaptığı açıklamaları sosyal medyada Türkiye gündemine oturdu.

Ahsen TV Muhabirinin sokak röportajına açıklamada bulunan Türkiye'nin konuştuğu Nevşehirli bir bayanın yaptığı açıklamaları sosyal medya hesabından gündemine taşıyan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Anadolu’nun sesi Nevşehirli ablamız yaptığı açıklamasında “Erdoğan gelmeden önce bu Türkiye’nin hali belliydi...” diyor.  "Milletinin refahı, huzuru, gelişmesi, kalkınması, sağlığı için çalışan Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın ve AK kadrolarımızın emeğini aziz milletimiz görüyor. Nevşehir, Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın her daim yanındadır." dedi.

İşte o röportajdan kısa çarpıcı başlıklar;

Evlat, Annesini babasını huzur evine bırakıyor evinde kedi köpek besliyor. Köpek kadar anamıza babamıza sahip çıkalım. Ataya saygı bumudur.

Hastanelerin dününü ne çabuk unuttuk. Bundan 17-20 sene önceydi. Eşimi ameliyat ettirmek için 6 ay sonrasına randevu aldık sonra kolumdaki altın bileziklerimi bozdurdumda öyle ameliyat oldu.  Şimdi Herşey lüks. Evde herkesin elinde cep telefonu. Herşey otomatik. Hem lüksümüz olsun...

Eskiden bir gün patates kızartır bir gün yumurta haşlar bir gün hamur kızartırdık. Şimdi sofranın bir ucundan bir ucuna herşey dolu. Sonra açız biz ne yiyecez diyor... Zıkkım ye... Daha ne istiyorsun... Biz Şükretmeyi bilmiyoruz. Anne babaya saygı, evlada terbiye, nimete şükür " olmalı.

Tüm Türkiye Nevşehirli bu kadını konuşuyor!