Bir çok ünlü bu yılbaşında da Kapadokya’ya akın etti. Spor, Sanat ve İş dünyasıyla, sosyetenin tanınmış simaları yeni yıla Kapadokya'da girdiler.

Yeni yıl kutlamaları, Tarihi ve Kültürel dokusuyla UNESCO tarafında dünya miras listesine alınan Kapadokya'da hareketli ve eğlenceli geçti...

Avanos, Ürgüp, Göreme, Uçhisar, Ortahisar da büyük yoğunluk yaşanırken Beşiktaş'ın Brezilyalı Alex Teixeira ve Josef de Souza gibi yıldız futbolcularla birlikte, Kurtlar Vadisi adlı dizinin Süleyman Çakır'ı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Hızır Çakırbeyli'si ünlü  Türk oyuncu, yapımcı ve sunucu Oktay Kaynarca'nın da Yılbaşı için tercihi Kapadokya oldu. 

Türkiye'nin sevilen usta oyuncusu Oktay Kaynarca, Ürgüp'te hem bir yılın stresini attı hemde Ürgüp, Avanos Zelve Ören Yeri, Paşabağı, Uçhisar Kalesi ve güvercinlik vadisi, Çavuşin, Göreme beldelerini dolaşırken Kapadokya bölgesine hayran kaldı.

Dünyaca ünlü Peri Bacaları arasında yeni yıla giren Kaynarca, bölgedeki birçok turistik noktayı gezmeyi de ihmal etmedi.