Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ile birlikte "Biriktirme Paylaş; Biriktirdiğin değil paylaştığın senindir" projesi kapsamında temin edilen tabletleri uzaktan eğitime devam eden öğrencilere H. Lütfi Pamukçu Ortaokulunda teslim ettiler...

Uzaktan eğitim sürecine destek olmak amacıyla ihtiyaç sahibi öğrencilerimize dağıtılmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı tarafından tedarik edilen 300 tablet bilgisayardan 15 adeti Nevşehir H.Lütfü Pamukçu Ortaokulu'nda öğrencilerimize ulaştırıldı.

Tablet dağıtımı Nevşehir Valisi Sayın İnci Sezer Becel, AK Parti Nevşehir Milletvekili Sayın Mustafa Açıkgöz ve Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Demir'in katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Nevşehir Valisi Sayın İnci Sezer BECEL, Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları ve himayelerinde Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından ülke genelinde imkânı olmayan ve uzaktan eğitime katılamayan öğrencilerimize yönelik yürütülen tablet dağıtımı çalışmaları kapsamında İlimize tahsis edilen tabletleri öğrencilerimize ulaştırdık. Öğrencilerimize verilen tabletler büyük destek olacak." dedi.

Tablet dağıtımı sonrası açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Hacı Lütfi Pamukçu Ortaokulumuzda geleceğimizin teminatı yavrularımıza Valimiz Sn İnci Sezer Becel ile Milli Eğitim Bakanlığımız, hayırseverlerimiz ve STK’larımızın katkılarıyla uzaktan eğitime destek için Tablet+İnternet dağıtımımızı gerçekleştirdik. Hayırlı olsun. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz." ifadesinde bulundu.

Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat DEMİR, çocuklarımızın hayatını kolaylaştırmak, uzaktan erişimlerini sağlamak için Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla Milli Eğitim Bakanlığımız tablet alımı gerçekleştirmişti. Bu tabletleri belirlenen kriterlere göre bugün öğrencilerimizle buluşturduk. İnşallah çocuklarımızın eğitimine, öğretimine katkı sağlayacak ve öğrencilerimizin geleceğe daha iyi hazırlanmalarına yardımcı olacağına inandığını söyledi. Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü ailesi olarak bu zorlu süreçte çocuklarımızın uzaktan eğitim süreçlerine destek veren, emeği geçen herkese teşekkür ederiz. 

Tablet dağıtım töreninde Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Murat Demir,  H.Lütfi Pamukçu Ortaokulu Müdürü Harun Öcal'da hazır bulundular.