AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığının projesi çerçevesinde, İhtiyaç sahibi ailelere belediyeler vasıtası ile patates dağıtılacağı bildirildi.

Hem çiftçiye hem vatandaşa destek...

AK Parti TBMM Divan Katip Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamasında, "AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı projesi çerçevesinde, Her zorlukla omuz omuza vererek mücadele eden AK Belediyelerimiz çiftçi kardeşlerimizin de yanındadır. Nevşehir’deki patates üreticilerinin sıkıntılarını birlik içerisinde çözüyoruz. Bu kapsamda AK Partili belediyelerimiz, çiftçiden aldıkları ilk etapta 5 bin ton patatesi İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtacaklar" dedi.

İlk etapta 5 bin ton patates dağıtılacak...

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "AK Parti Genel Merkez Yerel Başkanlığı olarak Sosyal Belediyecilik ve Gönül Belediyeciliği’ne projelerimizle örnek olmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda, Nevşehir ve Niğde’deki patates üreticilerimizden, ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştırılması için AK Belediyelerimizle destek oluyoruz. Hayırlı olsun." dedi.