Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’ın da aralarında bulunduğu büyükşehir ve il belediye başkanlarını Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti. Belediye Başkanı Savran, görüşmede Nevşehir tarafından hizmete sunulan yatırımlar ve hayata geçirilecek projeler hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bilgilendirdi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı koordinesinde düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısına katılan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, toplantının ardından beraberindeki büyükşehir ve il belediye başkanları ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne geçti.

Burada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilen belediye başkanları illerindeki çalışmaları hakkında Erdoğan’a bilgiler verdi.

Erdoğan’a Nevşehirlilerin selamını ileterek kendisini Nevşehir’e davet eden Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği yatırımlar ve gelecekte yapmayı planladığı projeler hakkında Erdoğan'ı bilgilendirdi.

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Erdoğan ile görüştü. 

Cumhurbaşkanlığı külliyesinde toplantı salonunda yapılan görüşmede Başkan Savran, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a; 
“Belediye çalışmaları ve Nevşehir Belediyesi projeleri” 
konularıyla ilgili bir sunum gerçekleştirdi. 


Yapılan görüşmeyle ilgili açıklamada bulunan Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, “Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında Büyükşehir ve İl Belediye Başkanlarımız ile bir araya geldik. Şehrimiz adına yapacağımız çalışmalar hakkında bilgi verip, projelerimizi sunduk.Sn. Cumhurbaşkanımızın Nevşehir'e selamları var. Bizleri kabul ettiği için kendisine teşekkür ediyoruz. ” dedi.