CHP Nevşehir Milletvekili Av. Faruk Sarıaslan yaptığı yazılı basın açıklaması ile AK Parti Nevşehir Milletvekilleri İle İl başkanının basın açıklamasına ve AK Parti Avanos İlçe Başkanı Fatma Parmaksız'a cevap verdi.

İşte Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan'ın basın açıklaması;

Sarıaslan; "Kamuoyuna ve Nevşehir halkına açıklamamdır..."

Nevşehir AKP Milletvekilleri ve il başkanının yaptığı acz içindeki basın toplantısını izledim. 2014 yılından beri yolsuzluk iddiasında bulunulan eski belediye başkanı Hasan ÜNVER hakkında, Rasim ARI belediye başkanı seçilene kadar neden hiçbir işlem yapmadınız? Neden üzerinde milyonlarca mal varlığı bulunan belediye memurlarından hesap sormadınız?  

Oysa ki, hafif suç duyurusunda  bulunulanları  cezaevine  tıkarken, hakkında milyonlarca lira değerinde yolsuzluk iddiası bulunan belediye çalışanlarının tahliyesine göz yumuyorsunuz?

Yoksa bu yolsuzlukların başka üst yöneticilere bulaşacağındanmı korkuyorsunuz!

Neden benim yerime belediye başkanı arıyorsunuz diyen Rasim Arı’ya cevap vermiyorsunuz? Belediye başkanının sağlık nedeniyle istifa ettiğini söyleyerek halkı salak yerinemi  koyuyorsunuz? Söyledikleriniz doğru ise, insanlar neden Nevşehir’de AKP’den istifa kuyruğuna giriyor? Söyleyecek çok şey var ama; belgelerin karartılmaması için şimdilik söyleyeceklerim bu kadar…

ÖNEMLİ NOT; Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Arif PARMAKSIZ’ın paylaştığımız videosunu izlemenizi  tavsiye ediyorum. İzledikten sonra kim namuslu kim namussuz Türk halkı karar verecektir.

Avanos AKP ilçe başkanı Fatma PARMAKSIZ’ın basın açıklamasına cevabımdır…

AKP Avanos ilçe başkanı Fatma PARMAKSIZ’a yıkım kararı ile ilgili belediye tarafından yazı ne zaman gönderilmiştir?  Kendisi bu yazıya rağmen neden süre istemiştir. Avanos Belediyesi tarafından tekrar yıkılması yönünde yeni bir  yazı gönderilmiş midir? Bu sorularımın  cevabını bekliyorum….

Av.Faruk SARIASLAN

CHP Nevşehir Milletvekili

İçişleri Komisyonu Üyesi

Milletvekili Sarıaslan'ın Nevşehir Belediye Başkanı #Rasim ARI'nın başkanlıktan istifa etmesi ve belediyedeki yolsuzluklar ile ilgili Ulusal basında yer alan açıklaması...

Faruk Sarıaslan’ın Açıklamasına Eklediği Arif Parmaksız Videosu