Edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, tedavi gördüğü Versa hastanesinde hayatını kaybeden emekli öğretmen Vehbi Açıkgöz için TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, AK Parti Nevşehir Milletvekili, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz'ü  telefonla aradı.

Merhuma Allah'tan rahmet niyaz eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, geride kalanların acılarını paylaşarak, Mustafa Açıkgöz'e ve onun şahsında tüm aileye sabır ve metanet diledi.

Milletvekili Açıkgöz'ün acısına tüm Nevşehir ortak oldu

Geçtiğimiz gün hayatını kaybeden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’ün babası için Çardak köyünde bulunan taziye evi bahçesi ziyaretçi akınına uğruyor.

Nevşehir'de Partili partisiz her kesimden taziye ziyareti ve başsağlığı yağmuruna tutulan Milletvekili Açıkgöz'ün baba ocağı Çardak köyü şimdiye kadar görülmemiş tarihi bir yoğunluğa da ev sahipliği yapıyor. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’ün 3 gün önce hayatını kaybeden babası Vehbi Açıkgöz için Çardak köyünde bulunan taziye evi bahçesi ziyaretçi akınına uğradı.

Üç gün önce 75 yaşında hayata gözlerini yuman AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’ün babası emekli öğretmen Vehbi Açıkgöz'ün taziyesi için Nevşehir'in yanı sıra İstanbul, Ankara, Kayseri başta olmak üzere Anadolu'nun dört bir yanından Nevşehir merkez ilçeye bağlı Çardak köyüne  taziye için ziyaretçiler adeta akın etti.

Taziyeleri kabul eden Milletvekili Açıkgöz'ü acılı gününde, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Vali İnci Sezer Becel, TBMM Başkanlık Divanı Katip üyesi ve AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, AK Parti Mardin Milletvekili ve TBMM Katip Üyesi Şeyhmus Dinçel, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, AK Parti Kırşehir Milletvekili / TBMM Dilekçe Komisyonu Katip Üyesi Mustafa Kendirli, AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, TBMM. Türkiye-Avrupa Birliği (AB) Karma Parlamento Komisyonu Eş Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin, Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, AK parti MKYK üyesi  Emre Çalışkan, 24. 25. ve 26.Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşad Şahin, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, İl Jandarma komutanı Hüsamettin Erol, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız, AK Parti Merkez ilçe Başkanı Ferit Yiğitarslan, MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya, MHP Merkez ilçe Başkan Vekili Mehmet Ayıkbaba, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Abdulgani Altınışık, çok sayıda Belediye Başkanları, Kurum amirleri ve daire Müdürleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de yalnız bırakmadı.

Dün ki ziyaretçileri arasında, AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Afrin Gazisi Zeki Didinmez,  BBP Nevşehir İl Başkanı Yılmaz Osma'da yer aldı.

AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu; "Nevşehir Milletvekilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz’ün vefat eden babası Vehbi Amcamız için teşkilat mensuplarımız ile taziye ziyaretinde bulunduk. Rabbim vehbi amcamızın mekanını cennet eylesin İnşAllah" dedi.

Taziye evine gelen ziyaretçileriyle tek tek ilgilenen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Taziye amacıyla gerek telefonla gerekse bizzat gelerek acılarına ortak olan herkese ayrı ayrı teşekkür etti."

Öte yandan içerisinde bulunduğumuz Koronavirüs salgını nedeniyle, taziye evi bahçesinde kısa süreli gerçekleştirilen ziyaretlerde pandemi tedbirlerinin sıkı bir şekilde uygulandığı görüldü.