Nevşehir'de faaliyet gösteren Funny Cam A.Ş sağlık çalışanlarının güvenliği için temassız numune alma kabini üretti. Özel tasarlanmış cam kabin bugün Nevşehir Devlet Hastanesine hediye olarak teslimi yapılarak kullanılmaya başlanacak.

Koronavirüs testlerinde örneklerin temassız alınması için Nevşehir'deki Funny Cam A.Ş  fabrikasında geliştirilen özel cam kabin, Nevşehir Devlet  Hastanesi'ne bugün hizmete girecek...

Koronavirüs sürecinde numune alma kabini sağlık personeliyle hastayı ayıracak ve hiçbir temasta bulunmadan sağlık personeli numune alabilecek. Kabin sağlık çalışanı kadar hastayı da koruyor.

Bölgemizin en büyük, Türkiye'nin ise sayılı cam işleme tesisi olan Funny Cam A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı, Nevşehirli fahri hemşehrimiz, Hayırsever İş Adamı Muzaffer Leblebici yaptığı açıklamasında; "Şuan tüm dünya böyle bir tehlike ile mücadele ederken bu savaşın en ön safında çarpışan sağlık çalışanlarının korunması adına Funny cam olarak ürettiğimiz temassız numune alma kabini ile “Kendi canlarını adeta feda ederek hastalıkla mücadele eden tüm Sağlık çalışanlarımız artık daha güvende olacak.” dedi.

Funny Cam olarak sağlık çalışanlarının her zaman yanlarında olduklarını kaydeden Leblebici, Sağlık çalışanlarımız her koşulda gece gündüz demeden mesleğini özveri ile yerine getirmeye, ülkesi için en iyi şekilde hizmet vermeye devam ediyor. Tüm sağlık çalışanlarımızı yürekten tebrik ediyor kutluyorum. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakası için tahlil yapan Nevşehir Devlet Hastanesi sağlık çalışanlarına virüsün buluşmasını önlemek için özel olarak ürettiğimiz ve hediye ettiğimiz temassız "numune alma kabini" hayırlı olsun" dedi.

Funny Cam San. Tic. A.Ş Adres: Funny Cam San TİC. A. Ş Acıgöl yolu mevkii OSB karşısı Nevşehir.

İletişim: 0384 212.26.03