Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Ebubekir Gizligider, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'ye Nevşehir'e ayırdığı 3 gün için teşekkür etti.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Ebubekir Gizligider sosyal medya hesabından yayımladığı teşekkür mesajında; "Sayın bakanım Vahit Kirişci; Nevşehir sizi hiç unutmayacak." dedi.

Bakan Yardımcısı Gizligider, "Sayın Bakanım Vahit Kirişci ile dolu dolu üç gün geçirdiğimiz evimiz, yuvamız Nevşehir’de, çiftçilerimiz ve üreticilerimizle birlikte düzenlediğimiz sektör toplantısında biraraya gelerek istişarelerde bulunduk. Bakanımızın öncülüğünde tarım sektörünün sorunları ve önerilerini masaya yatırıp istişare etme şansı yakaladık. Nevşehir'in Patatesinden Üzümüne, Pancar'ından Kabak Çekirdeğine, Buğdayından Kuru Fasulyesine, Arpası, Mısır'ından Sarımsağına ürettiğimiz ne kadar değerimiz varsa hepsini birebir görüştük. Soğuk Hava Depoculuğu, Hayvancılık, Et ve Süt yatırımları konularında istişarelerde bulunduk. Yine Nevşehir'imizin Kozaklı ilçesinde inşa edeceğimiz Ülkemizin en büyük ikinci Jeotermal Isıtmalı Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’ni görüştük. Ben buradan Çiftçilerimizin tarım ve hayvancılık konularıyla ilgili sorunlarına ilgisi, çözüm önerileri ve ilimizi ziyaretlerinden dolayı kendilerine şahsım ve hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum" dedi.

Gizligider'den Tarım ve Orman Bakanı Kirişci ve Nevşehir'e Teşekkür...

Sayın Bakanımızı Nevşehir ziyaretlerinde bağrına basan tüm Nevşehirli hemşehrilerime teşekkür ediyorum. diyen Gizligider; "Teşekkürler Valimiz İnci Sezer Becel, Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, İl Başkanımız  Ali Kemikkıran ve teşkilatımız,  Belediye başkanlarımız Mehmet Savran, Mehmet Aktürk, Bülent Aksoy, Yasin Güneş, Nevşehir’de bakanlığımızın çözüm ortağı NTSO Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız’a, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş’a, Uçhisar belediye başkanımız Osman Süslü'ye, Ali Rıza Kalcı'ya, Ziraat Odalarımıza ve sektöre ve dahi bizi hiç yalnız bırakmamış Nevşehir’li kardeşlerime teşekkürler."