TripAdvisor, Travellers' Choice 2021 yılı Dünya'da Yükselişteki Destinasyonlar listesini yayımladı. Listede Türkiye'den sadece iki bölge yer aldı. Antalya'nın Kaş ilçesi ile Nevşehir'in Göreme beldesi bu listede kendisine yer edinme başarısı gösterdi.

Kapadokya'nın kalbinde yer alan turizm beldesi Göreme 14. sırada yer alarak Dünya'da yine kendinden söz ettirmeyi başardı.

Kelimenin tam anlamıyla volkanik kayaya oyulmuş bir belde olan Göreme, görkemli 10. ve 11. yüzyıl mağara kiliselerini barındıran devasa bir UNESCO Dünya Mirası Alanı olan Göreme Ulusal Parkı'na geçit sağlar. Parkın kendisi, peribacası oluşumlarıyla ünlüdür ve... diğer

Kaçırmayın...

Gezilecek Yerler 286- Tümü

Göreme hakkında

Kelimenin tam anlamıyla volkanik kayaya oyulmuş bir belde olan Göreme, görkemli 10. ve 11. yüzyıl mağara kiliselerini barındıran devasa bir UNESCO Dünya Mirası Alanı olan Göreme Ulusal Parkı'na geçit sağlar. Parkın kendisi, peribacası oluşumlarıyla ünlüdür ve sırt çantalı gezginleriyle son derece popülerdir. Burası ayrıca Türk mutfağını ve şarabını tatmak için mükemmel bir yerdir.

Dünyanın en büyük seyahat ve yorum sitesi olan @tripadvisor ; Oteller hakkında en çok ve en doğru bilgiyi, 500 milyondan fazla tarafsız gezgin yorumunu ve en güncel otel görsellerini toplar ve paylaşır.

Bu sayede müşterilerin otel, restoran ve gezilecek yer ararken doğru kararı verebilmelerini ve akıllıca rezervasyon yapabilmelerini sağlar. 

https://www.tripadvisor.com.tr/TravelersChoice-TrendingDestinations