Gülşehir Belediyesi tarafından kişi başı düzenlenmiş yeşil alan miktarı ve ayrıcalıklı yaşam alanlarının giderek arttığı ilçede startı verilen “‘’Kızılırmak Rekreasyon’’ ve ‘’Millet Bahçesi’’  Projesi”nin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Devlet Su İşleri Genel Müdürü Prof. Dr. Lütfi Akca, Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftci, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, İlçe Başkanı Çağrı Sönmez, DSİ 12. Bölge Müdürlüğü heyeti ve iligli kurum amirleri ile birlikte Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde devam eden ’Kızılırmak Rekreasyon’’ ve ‘’Millet Bahçesi’’ projesi çalışmaları yerinde inceledi.

Kızılırmak Rekreasyon Projesi çerçevesinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen heyete, DSİ 12. Bölge Müdürü Okan Bal ve ekibi tarafından çalışmaların son durumu hakkında bilgiler verildi.

Heyet, Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından, Gülşehir İlçe sınırları içerisinde ki Kızılırmak Havzası üzerine yapılan 1. Etap 800 metre Rekreasyon Projesini yerinde inceleyerek, bilgiler aldı.

Gülşehir Kızılırmak Havzası Güzelleşiyor

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Güller şehri Gülşehir’imizin “Kızılırmak Rekreasyon Projesi” ve “Millet Bahçesi”nde devam eden çalışmaları hazirunumuzla yerinde inceledik. Şehrimizin en büyük çevre projesinde gayret gösteren AK kadrolarımıza, Belediye Başkanımız Fatih Çiftçi’ye ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Projenin tamamlanmasıyla birlikte Gülşehir Kızılırmak çevresi cazibe merkezi haline geliecek. Dev projemiz Gülşehir'imize ilimize ve bölgemize hayırlı olsun" dedi.

Gülşehir Kızılırmak Havzası Güzelleşiyor

Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından, Gülşehir İlçe sınırları içerisinde ki Kızılırmak Havzası üzerine yapılan 1. Etap 800 metre Rekreasyon Projesini yerinde inceleyerek, bilgiler aldı.

Bakan Yardımcısı Gizligider, Vali Becel ve beraberindeki heyet Gülşehir’de devam eden Millet Bahçesi çalışma alanlarını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel'de; "Gülşehir Kızılırmak Havzasının çehresini değiştirecek olan projeye destekleri için başta Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan , Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Vahit Kirişci olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi..

Gururlan Gülşehir...

İlçenin kaderini değiştirecek bu dev projenin baş mimarı Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftci, ‘’Kızılırmak Rekreasyon’’ ve ‘’Millet Bahçesi’’ projesi çalışmalarımıza incelemelerde bulunarak desteklerini esirgemeyen, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, DSİ Genel Müdürü Prof. Dr. Lütfi Akca, Ak Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’e teşekkür ediyoruz. Yenilikçi ve doğa dostu anlayışı ile hayata geçirdiğimiz projemiz hem güzel ilçemiz Gülşehir'e hemde tüm Nevşehir'e nefes olacak.  Nevşehir'in kalbi konumunda olan ve şehre nefes aldıracak yeşil bir alanı daha ilçemize kazandıracak olmanın haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.