İstanbul'da yaşayan Nevşehirli damat Ersin Sertçelik kayınpederi olan amcası Mahir Sertçelik'i pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

Olay, dün akşam 17:30 sularında Şişli'de meydana geldi.

İstanbul Şişli'de meydana gelen olayda Nevşehirli Mahir Sertçelik kan donduran bir cinayete kurban gitti.

Edinilen bilgilere göre, Dün mesai sonrası, Şişli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görevli personellerden Ersin Sertçelik, bir süredir husumet yaşadığı ve aynı müdürlükte görevli olan kayınpederi aynı zamanda amcasıda olan Mahir Sertçelik’i pompalı tüfekle vurdu. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Mahir Sertçelik burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Cinayet zanlısı Ersin Sertçelik ise Polis ekiplerince yakalanarak sorgulanmak üzere Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. 

Konuyla ilgili soruşturma sürüyor. 

Olayın faili ve mağduru her iki şahsında aslen Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı İcik köyü nüfusuna kayıtlı olduğu ve İstanbul da yaşadıkları öğrenildi.

Hayatını kaybeden Mahir Sertçelik'in cenazesi bugün ikindi vakti Kagıthane Talatpaşa mahalle Camiide ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Nevşehir'e getirilerek memleketi İcik köyünde toprağa verileceği bildirildi.

Allah Rahmet Eylesin.

FİB Haber Merkezi olarak Merhuma Allah’tan Rahmet Kederli ailesine ve sevenlerine Başsağlığı dileriz.

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun 

“Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz”

Açıklaması:

Sabredenler o kimselerdir ki, kendilerine bir sıkıntı, veya bir belâ veya hoşa gitmeyen bir şey geldiğinde:  “Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz” derler. Yani bu davranışlarıyla Allah’a döneceklerini ifade eder, kendilerinin Allah’ın kulları olduklarını, Onun, dilediğini yapabileceğim kabul ederler.