Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde dün gece peribacaları mevkiinde çıkan yangından geriye kalan görüntüler yürek burktu ...

Ürgüp'ün girişinde yer alan, Kapadokya'nın sembolü peri bacalarının bulunduğu Üç güzeller mevkinde Ürgüp Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yapılan ahşap yürüyüş yolu ve seyir terası, dün akşam saatlerinde aleve teslim olmuş, Ürgüp Belediyesi İtfaiye ekiplerinin çalışmalarıyla güçlükle söndürülmüştü.

Olayın ardından Jandarma çevrede yaptığı araştırmada yangının kimin ve nasıl yaptığını tespit etmek için geniş çaplı araştırma başlattı. Çevredeki kameralar inceleme altına alındı.

Edinilen son bilgilere göre, Güvenlik güçlerinin hassas çalışmasından sonra yangını çıkartanların 06 plakalı Civic marka araç olduğu tespit edilip kişilere ulaşılmaya çalışıldığı bilgisi geldi...

Böylesine duyarsız ve düşüncesiz bir şekilde davranışta bulunan, bencil, egoist şehir eşkiyalarının bir anca tesbit edilerek en ağır şekilde cezai işleme tabi tutulmalarını bekliyoruz.

Peri bacalarında dün geceki iğrenç eylem sonrası kalanlar ise Turizmci ve Ürgüp TSO Meclis üyesi Asım Durusu'nun objektiflerine böyle yansıdı...!