Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç'ın kızı Begüm Kılıç, Emre Ararat ile görkemli bir nikah töreni ile hayatını birleştirdi. 

Ankara konağında düzenlenen Begüm Kılıç ve Emre Ararat çiftinin nikah töreni siyaset, iş ve bürokrasi dünyasını bir araya getirdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bizzat teşrifleriyle gerçekleştirilen MHP Genel Başkan Yardımcısı Kılıç'ın kızı Begüm Kılıç ve Emre Ararat çiftinin nikah törenine MHP'nin üst düzey yöneticileri ile birlikte MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya ve yönetimi de tam kadro katıldılar.

Begüm ve Emre Ararat çifti birlikte bir ömre “Evet” dedi.

Çiftin Nikah törenine katılan Bahçeli; "MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç'ın kızı Begüm'ün nikah törenlerine katılarak, mutluluklarına ortak olduk. Genç çiftlerimize ömür boyu mutluluklar diliyorum." dedi.

MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya da; "Saygıdeğer Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendinin teşrifleriyle MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç'ın kızı Begüm ile hayatını birleştiren Emre Ararat'a bir ömür birliktelik ve mutluluk diliyoruz." dedi.

KILIÇ VE ARARAT DAVETLİLERİ KAPIDA TEK TEK KARŞILADI

Nikaha gönderilen çiçeklerle Güller bahçesine dönen salonun girişinde gelen davetlilerle MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç eşi Mehmet Kılıç ile Aynur ve Ayhan Ararat çiftleri tek tek ilgilenerek karşıladı.

Her iki aile adına açıklamada bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç; "Saygıdeğer Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendinin teşrifleriyle kızım Begüm ve damadımız Emre’nin nikah merasimleri, zatıalilerinin şahitliğinde ve kıymetli davetlilerimizin katılımlarıyla gerçekleşti. Uzaktan yakından gelen değerli tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum." dedi.

FİB HABER MERKEZİ olarak KILIÇ ve ARARAT ailelerini tebrik ediyor, hayatlarını birleştiren Begüm & Emre ARARAT çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.