AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından il danışma meclisi toplantısı gerçekleştirildi. Nevşehir Ticaret Borsası toplantı salonunda düzenlenen toplantıya AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı, İlçe,Belde Belediye Başkanları ve partililer katıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "AK Parti’nin sadece bir siyasi parti olmadığını, bir dava partisi olduğunu dolayısıyla tüm teşkilat mensuplarının bu davaya sımsıkı sarılması gerektiğini belirtti. Son zamanlarda yaşanan ekonomik sıkıntılara da dikkat çeken Açıkgöz bu süreçte daha çok kenetlenmeleri gerektiğini ifade etti.

“Cumhurbaşkanımıza İnanıyor ve Güveniyoruz”

AK Parti Nevşehir ailesi olarak İl Danışma Meclisi toplantımızı dava arkadaşlarımızla birlikte gerçekleştirdiklerini ifade eden Nevşehir Milletvekili Açıkgöz açıklamasında ; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde milletimize yeni bir vizyon vaat ediyoruz. Milletimize diyoruz ki; bize inanın ve güvenin. AK Kadrolarımıza inandığınızda Türkiye’nin 19 yılda nereye geldiğini biliyorsunuz.”

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği gibi kur ve faiz oyununu apaçık görüyoruz. Güçlü bir duruş sergileyerek girdiğimiz her mücadeleden alnımızın akıyla çıktık. Allah'ın yardımı ve milletimizin desteğiyle bu ekonomik kurtuluş savaşından zaferle çıkacağız”

Büyük AK Parti ailesi olarak yürüyüşümüzü Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde devam ettiriyoruz. Nevşehir, her zaman ve her şartta Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın ve devletinin yanında olmuştur; olmaya da devam edecektir." diye konuştu.

Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ise; "Biz kocaman bir aileyiz! 3 kademede İl, İlçe, Belde Başkanlarımız ve Yönetimleri, Belediye Başkanlarımız ayrıca İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerimiz ile birlikte bir araya gelerek İl Danışma Meclis toplantımızı gerçekleştirdik.Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan liderliğinde hedefimiz 2023’e emin adımlarla ilerliyoruz. Toplantımız hayırlara vesile olsun." dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran'da; “Sevgili milletim, biz sizi seviyoruz size inanıyoruz siz bize inanın, güveninizi boşa çıkarmadık çıkarmayacağız” diyen bir liderin teşkilatıyız, elhamdulillah. Recep Tayyip Erdoğan. Nevşehir teşkilatımız her zaman olduğu gibi davasının arkasında." dedi.

@Akparti #SeninleyizErdoğan