Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Teşkilat programı kapsamında geçtiğimiz Cuma günü evinde ziyaret ettikleri ailenin sevimli çocukları Şaban'a verdiği sözü unutmadı.

Minik Şaban, evlerini ziyarete gelen Milletvekili Açıkgöz'e futbola olan tutkusundan bahsederek gelecekte iyi bir kaleci olmak istediğini söylemesi üzerine bugün için randevulaşmışlardı.

Nevşehirli minik Şaban'ın hayali gerçek oldu! 

Milletvekili Açıkgöz, kendi aracıyla evinden aldığı minik Şaban'ı spor malzemeleri satan mağazaya götürerek, kalecilik yapabilmesi için gerekli spor ekipmanlarını birlikte beğenerek aldılar.

Ardından ellerine yeni kaleci eldivenlerini geçiren Şaban'ı bir süre çalıştırarak idman yapan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamasında; "Geçtiğimiz gün ziyaret ettiğimiz Şaban kardeşimizin futbol tutkusunu öğrendikten sonra, söz verdiğimiz gibi gerekli spor ekipmanlarımızı bugün birlikte alırken mutluluğu görülmeye değerdi. Şimdi antrenman zamanı…"

Nevşehirli Minik Şaban, Milletvekili Açıkgöz ile Hayalini Yaşadı

İdmanda hırsı ve azmi kadar top hakimiyeti ve refleksleriyle de göz dolduran Şaban, "Futbolu çok seviyorum. En büyük hayalim kaleci olmak ama bunun için gerekli malzemem yoktu. Milletvekili Mustafa Açıkgöz abimle anlaştık ve bugün hayalim gerçek oldu. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Şimdiden çalışmalara başladık bile... İnşallah bir gün belki ben de iyibir kaleci olur ve Nevşehirspor'umuzun formasını giyerim." ifadelerini kullandı.