Nevşehir Belediyesi, cadde ve sokaklardan budanan ağaç dallarını yakacak odun haline getirerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Yapılan çalışma ile birlikte cadde ve sokaklardaki ağaçların daha kuvvetli büyümeleri ve kurumuş yada devrilme tehlikesi taşıyan ağaçların budanması sonucu elde edilen odunlar Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran'ın bizzat katıldığı çalışma ile önce hızar sonra baltayla kesilerek sobalara girecek küçük parçalar haline getirildi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü deposunda biriktirilen odunların Başkan Savran tarafından kırılarak çuvallanması ise kameralara böyle yansıdı.

İşte kurumuş bir ağacın, ihtiyaç sahiplerine ulaşma hikayesi...

Burada kesilerek çuvallanan odunlar Turkuaz Masa tarafından tespit edilen dar gelirli ihtiyaç sahibi ailelere yakacak desteği olarak ulaştırdı.

Belediye ekipleri bu şekilde son iki ay içerisinde dar gelirli ihtiyaç sahibi ailelere yaklaşık 10 ton yakacak yardımı yaptı.

Öte yandan sosyal medya üzerinde bu görüntülerin paylaşılmasının ardından Nevşehirli vatandaşlar Başkanları Mehmet Savran'a hem samimiyeti hemde bu örnek davranışı için teşekkür ettiler.